Funderar du på att renovera köket? Varför inte ge hela bostaden ett lyft, när du ändå håller på? Låt oss måla om övriga rum i samband med din köksrenovering, så kommer du tillbaka till ett helt nytt hem, som ändå är bekant. 

Funderar du på att anlita en firma för köksrenovering i Stockholm, eller kanske bara fräscha upp bostadens viktigaste rum med nytt kakel, en ny spis och lite ny färg på köksluckorna. Det sistnämnda kan du göra själv, men om du ska ändra elen eller dra om vattenledningar måste du ta hjälp av en fackman. Många väljer dock att ta proffshjälp även för “enklare” arbeten. Med en certifierad hantverkare minskar risken att något blir fel, och skulle någonting ändå bli det kan du få ersättning. 

Köksrenovering

Det kan du inte få om du istället väljer att göra arbetet själv. Dessutom tar det betydligt längre tid än många tror att renovera köket, samtidigt som man har ett jobb att sköta. En fackman lägger åtta timmar om dagen på ditt kök, vilket innebär att hen blir klar avsevärt mycket snabbare.

Nytt kök med enkla medel

Om du egentligen mest vill renovera ditt kök för att du tycker att det känns gammalt och slitet, kan en uppfräschning vara ett alternativ. Nya knoppar, ett nytt köksbord och ommålade skåpsluckor kan räcka för att köket ska kännas nytt, fräscht och ändå bekant. 

Faktum är att du kan komma långt med så lite som 1500 kronor, om du är händig och påhittig.

Låt oss måla om

Vare sig du väljer att ta hjälp för att göra en mer genomgripande köksrenovering, eller gör en egen uppfräschning med små medel, tycker vi att du ska fundera på om du inte borde ta dig an resten av bostaden också. Är tapeterna slitna i vardagsrummet? Är det många hål i någon av väggarna i sovrummet? Här kan vi hjälpa dig. När köket ser nytt ut finns det en risk att resten av bostaden känns mindre fräsch. Det är dock enkelt åtgärdat: svaret är färg och/eller tapeter, något som vi är experter på. Kontakta oss därför redan idag, så kan vi ta fram en offert på ommålning eller tapetsering av ett eller flera rum.